Avís legal

Termes i condicions
Aquests termes i condicions ("Termes", "Acord") són un acord entre l'operador del lloc web ("operador del lloc web", "nosaltres", "nosaltres" o "el nostre") i tu ("usuari", "vostè" o "el seu" "). Aquest Acord estableix els termes generals i les condicions d’ús del lloc web holamariola.cat i qualsevol dels seus productes o serveis (col·lectivament, “Lloc web” o “Serveis”).

Enllaços a altres llocs web
Tot i que aquest lloc web es pugui enllaçar amb altres llocs web, no estem, directament o indirectament, a implicar cap aprovació, associació, patrocini, aprovació o afiliació amb cap lloc web enllaçat, tret que s’indiqui específicament aquí. No som responsables de l'examen ni de l'avaluació, i no garantim l'oferta de, empreses o particulars ni el contingut dels seus llocs web. No assumim cap responsabilitat ni cap responsabilitat per les accions, productes, serveis i contingut de tercers. Heu de revisar detingudament les declaracions legals i altres condicions d’ús de qualsevol lloc web al qual accedeixi mitjançant un enllaç des d’aquest lloc web. El vostre enllaç a qualsevol altre lloc web fora del lloc és el vostre risc.

Els drets de propietat intel · lectual
Aquest Acord no li transfereix cap propietat intel·lectual propietat de l'operador del lloc web o de tercers, i tots els drets, títols i interessos sobre aquesta propietat romandran (entre les parts) únicament amb l'operador del lloc web. Totes les marques comercials, marques de servei, gràfics i logotips utilitzats en connexió amb el nostre lloc web o serveis, són marques comercials o marques registrades dels operadors del lloc web o dels llicenciadors del lloc web. Altres marques comercials, marques de servei, gràfics i logotips utilitzats en relació amb el nostre lloc web o Serveis poden ser marques comercials d’altres tercers. L’ús del nostre lloc web i serveis no concedeix cap dret ni llicència per reproduir o utilitzar d’altra manera cap operador del lloc web o marques comercials de tercers.

Limitació de responsabilitat
En la mesura que permet la legislació aplicable, en cap cas l’operador del lloc web, els seus afiliats, oficials, directors, empleats, agents, proveïdors o llicenciadors seran responsables de qualsevol persona per (a): qualsevol cobertura indirecta, incidental, especial, punitiva. o danys conseqüents (inclosos, sense cap limitació, danys per beneficis perduts, ingressos, vendes, bona voluntat, ús del contingut, impacte en el negoci, interrupció del negoci, pèrdua d’estalvi previst, pèrdua d’oportunitat de negoci), però, causats, sota qualsevol teoria de la responsabilitat, inclòs, sense cap limitació, contracte, delicte, garantia, incompliment del deure legal, negligència o d’una altra manera, fins i tot si l’operador del lloc web ha estat avisat sobre la possibilitat d’aquests danys o podria haver previst aquests danys. En la mesura màxima permesa per la legislació aplicable, la responsabilitat global de l'operador de llocs web i els seus afiliats, oficials, empleats, agents, proveïdors i llicenciadors, relacionats amb els serveis, es limitarà a un import superior a un dòlar o qualsevol quantitat realment pagada en efectiu. per a vostè a l'operador de llocs web durant el període d'un mes anterior al primer esdeveniment o esdeveniment donant lloc a aquesta responsabilitat. Les limitacions i exclusions també s’apliquen si aquest remei no compensa totalment les pèrdues o fallades de la seva finalitat essencial.

Divisibilitat
Tots els drets i restriccions continguts en aquest Acord podran ser exercits i seran aplicables i vinculants només en la mesura que no violin cap legislació aplicable i es pretenen limitar en la mesura necessària perquè no facin il·legal, invàlid aquest Acord. o no aplicable. Si alguna disposició o part d'alguna disposició d'aquest Acord es considera que és il·legal, nul·la o inaplicable per un tribunal de jurisdicció competent, és la intenció de les parts que les disposicions o parts restants del mateix constitueixin el seu acord respecte a subjecte al present i totes les disposicions o parts restants d’aquests quedaran en plena vigència i efecte.

Canvis i modificacions
Ens reservem el dret de modificar aquest Acord o les seves polítiques relacionades amb el Lloc Web o Serveis en qualsevol moment, amb efectivitat després de publicar una versió actualitzada d’aquest Acord al Lloc Web. Quan ho fem, publicarem una notificació a la pàgina principal del nostre lloc web. L’ús continuat del lloc web després d’aquests canvis constituirà el vostre consentiment per a aquests canvis. La política es va crear amb WebsitePolicies.

Acceptació d’aquests termes
Reconeixeu que heu llegit aquest Acord i esteu d'acord amb tots els seus termes i condicions. En utilitzar el lloc web o els seus Serveis, esteu d'acord a estar obligat per aquest Acord. Si no accepteu complir els termes d’aquest Acord, no esteu autoritzat a utilitzar ni accedir al Lloc Web i als seus Serveis.

Contactant-nos
Si voleu contactar amb nosaltres per obtenir més informació sobre aquest Acord o voleu contactar amb nosaltres sobre qualsevol qüestió relacionada amb ell, ho podeu fer a través del formulari de contacte

Aquest document es va actualitzar per última vegada el 17 de maig de 2020