Qui soc

Hola! 

Cansada que em diguessin MarioNa em vaig posar aquest nick a les xarxes: Hola Mariola

Amb aquest sobrenom intento aplicar tots els meus coneixements periodístics a l'entorn digital que em manté atrapada des de fa molts anys. Soc Mariola Dinarès i Quera i em mou: la ràdio, el món digital, la creativitat i els reptes per adaptar-me al moment que visc.  

No es pot dir que porti la L a la ràdio. Quan feia segon de carrera a la facultat de Ciències de la Comunicació a l’Autònoma ja vaig començar a treballar a la ràdio: Matadepera Ràdio, TV20 i sobretot Flaix FM, aleshores Flash FM. 

Amb Xavi Serrano, Flaix matí

Actualment presento i dirigeixo el "Popap", programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio. S'emet de dilluns a divendres de 13 a 14h i és sempre a Instagram, Twitter, Facebook, Spotify, Telegram i Youtube com a @popapcatradio i a catradio.cat/popap. També a l'app de CatRàdio. Som un podcast, som un canal de youtube i som un programa de ràdio. Arran del confinament també vaig cear, dirigir i presentar “Popap” escolar, classes per compartir en família. S’emetia cada tarda de 16 a 17h. 

Vaig començar com a periodista i locutora a la ràdio i des del 2003 i fins ara capficada completament en l'ús de les noves eines d'aquest món hiperconnectat. Aplico el meu esperit positiu i pràctic en tots els programes de ràdio, tele i en totes les col·laboracions que faig. 

 

La motivació és una característica que de moment sempre m'acompanya. M'il·lusionen els projectes que requereixen un salt endavant. Les idees, la creativitat que sorgeixen del coneixement. Intento fugir de les còpies i em canso fàcilment d'allò que ja s'ha fet al passat. Sempre al present i amb un ull al futur. 

Per poder treure partit dels nous entorns cal que els coneguem i per això sempre m'envolto de persones amb la ment oberta i desperta. 

Actualment estic també capficada en l'ús del català en els nous entorns i la visibilització del talent femení. Des del 2003 dirigeixo amb Joan Arenyes la primera plataforma de relacions personals en català. QuedemOnline.cat 

Especialitats: Internet a la ràdio, música en català, emprenedoria, redactora, branded content, Social media Managment, guionista i gestió de xarxes socials.