QuedemOnline, el primer portal en català per trobar parella

Vam ser els primers en l’àmbit català. Aviat ens van copiar. Bon senyal!

QuedemOnline, el primer portal en català per trobar parella

No és una Fake new. L’any 2003 vam crear amb Joan Arenyes el primer portal per trobar parella en català. Vam ser pioners i hem passat moltes etapes però continuem actius.

Quan vam crear el web vam pensar que seria una bona pàgina per a segones oportunitats. Encara no hi havia xarxes socials. Aleshores començava a triomfar Match als Estats Units. Vam pensar que seria una bona manera de portar a Catalunya un servei i fer-ho en català per a la normalització de la llengua. 

La digitalització creixent de la societat i el canvi d’hàbits ha evolucionat i ha anat canviant el sentit. La segona gran revolució del sector en l’àmbit de les relacions personals ha estat l’aterratge de l’aplicació Tinder. Dels webs al mòbil i conèixer gent d’una forma lúdica. Tinder va aplicar la gamificació amb una eina senzilla, divertida i un mètode molt simple. 

La gent més jove va entrar-hi en massa i va començar a lligar també per internet. A hores d’ara el 80 % de la gent que busca parella ho fa a través de les xarxes i les plataformes. 

https://quedemonline.cat/

Articles relacionats