#CantaAmbMi, l’exitosa cantada de Sant Jordi

Milers de persones van cantar el “Compta amb mi” de Txarango des de casa seva i escoltant Catalunya Ràdio

#CantaAmbMi, l’exitosa cantada de Sant Jordi
#CantaAmbMi, èxit total de la cantada col·lectiva de Sant Jordi

 

Aquest és el resultat visual de l'acció convocada en un Sant Jordi diferent Amb The Sing Sang Sung vam aprendre el "Compta amb mi" de Txarango i el 23 d'abril a les 16.45h vam cantar la cançó tots alhora, cadascú a casa seva escoltant el "Popap" de Catalunya Ràdio i seguint les indicacions de Jordi Costa. D'una cantada familiar escoltant la ràdio des de casa, n'ha sortit aquest vídeo coral. Tots els vídeos són reals i gravats al mateix moment. Moltes gràcies per la participació!

DATA – Dijous 23 d’abril del 2020

HORA: 16:45H

ORGANITZA: El programa "Popap" i The Sing Sang Sung proposen una cantada col·lectiva i motivadora des de casa escoltant Catalunya Ràdio.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que va convidar tothom a participar-hi, era fer una macrocantada conjunta de la cançó "Compta amb mi", de Txarango, posant la ràdio a tot volum a les cases de Catalunya, durant l'emissió de l'edició escolar del programa “Popap", amb Mariola Dinarès.

Aquests últims dies, per preparar la cantada, s'han penjat un munt de tutorials a les xarxes del "Popap" i del col·lectiu The Sing Sang Sung. 

 

 

https://www.ccma.cat/catradio/aquest-sant-jordi-cantaambmi-en-directe-una-macrocantada-des-de-casa-seguint-el-popap-a-catalunya-radio/nota-de-premsa/3006688/