El futur sempre serà millor, en tinc proves.

A TED MANRESA i en un moment molt delicat

El futur sempre serà millor, en tinc proves.
El futur sempre serà millor, en tinc proves.

El diumenge 23 de juliol del 2018 vaig sortir a caminar prop de casa. Era el meu primer diumenge de vacances d'estiu. Em volia posar en forma després d'una època de molt d'estrés. Vaig posar malament el peu en una vorera defectuosa i em vaig trencar els lligaments i el peroné. Tot l'estiu fent repòs però vaig començar la temporada radiofònica amb crosses i anant a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio. El desembre m'havia compromès a fer aquesta xerrada TED a Manresa. No la vaig anul·lar. M'hi vaig presentar amb uns quants quilos de mes i amb un vestit llarg perquè no despistés l'aparatós protector que portava al peu. Ho vaig explicar. Era la prova que soc una persona positiva. Comprova-ho!